Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

fredag 8 juni 2018

veckobrev v. 24 klass 2

Hej Hem!

En härlig dag i tisdags då vi på förmiddagen  hade "klassmysdag" på platta berget. Efter en vandring upp till skogen i värmen var det gott med glass innan den fria leken började. Härligt att se alla leka tillsammans! Vi avslutade vår mysdag med att se vidare på Madicken samt efterdiskussion om hur det var förr jämfört med idag.

Denna veckan har vi plockat ihop och städat på väggar och lådor, nästa vecka fortsätter vi att städa det sista. Skicka gärna med en kasse som eleverna kan plocka hem böcker och papper i. 

Under nästa vecka kommer Cattis (spec.läraren) göra nya tester av bravkod (läslistor) som vi följer upp med till hösten. Glöm inte att Era barn/våra elever behöver läsa under sommarlovet för att inte tappa läsningen. Vi jobbar med ett nytt läsbingo som vi kommer skicka hem som en sommarlovsaktivitet (frivilligt).

Påminnelse inför nästa vecka, Onsdag kl. 18.00 har vi skolavslutning på skolgården, alla är hjärtligt välkomna. Vi hoppas att värmen håller i sig så vi slipper sjunga med paraply eller regnkläder. Eleverna samlas 17.45 i klassrummet.

Vi vill redan nu informera att under årskurs 3 beviljas ingen ledighet under tiden Nationella proven pågår, gäller veckorna 11-20 vt-2019

Måndag: musik, ma/sv
Tisdag: 12.30 övar inför skolavslutningen, städa/rensar lådan
Onsdag: 10.00 övar vi igen. 18.00 Skolavslutning
Torsdag: Sommarlov /Frita
Fredag: Sommarlov/ Frita

Trevlig sommar och tack för det här läsåret! 
Vi ses efter sommaren måndag den 20 augusti kl 8.15

önskar
Lena, Ida och Annelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar