Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

fredag 8 juni 2018

Veckobrev v. 24. Åk 1.

Hej hem!


Den här veckan har vi haft besök av Isabellas mamma Sofia som pratade om sitt yrke som frisör. Det var därför barnen hade vackra färger i håret när de kom hem i tisdags. Vi tackar Sofia för spännande och intressant förmiddag. Idag var Ines mamma Karin hos oss och pratade om sitt yrke som barnpsykolog. Även detta var mycket spännande, stort tack Karin!!


Nästa vecka är det en kort skolvecka. Vi kommer att arbeta klart med allt, städa lite och mysa tillsammans innan skolavslutningen på onsdag 18.00. 
Vi vill gärna att barnen är på plats i klassrummet 17.45  för att samla ihop oss innan vi ska tåga ut till grusplanen med resten av skolan. Efter avslutningen samlar vi barnen i klassrummet för att säga "Trevligt sommarlov". För att det inte ska bli för trångt ber vi er föräldrar att vänta utanför den lilla stunden.
Kom ihåg: Skicka gärna med en påse på måndag så de får med sig alla sina saker hem.


Barnens ord:

Ines mamma var på besök idag och berätta om sitt yrke som banpsykolog. Bellas mamma var här och berätta om sitt yrke som frisör och sen färga hon håret på alla 😊. På idrotten hade vi friidrott och körde löpning, stafett och längdhopp. På musiken har vi tränat på det sista inför skolavslutningen. På bilden har vi gjort blommor och 3D bokstäver. Vi har haft engelska och jobbat med kroppen. Vi lärde oss "huvud,axlar knä och tå" på engelska och lekte "Simon says". 


Snart är det sommar och vi ser fram emot nästa läsår tillsammans med er alla!
Vi ses igen Måndagen 20/8 kl 08.15!!


VÄLKOMNA TILL ÅK 2 och  TREVLIG SOMMAR!!

Lina, Pernilla och Tove 
Sofia färgar hår: Inga kommentarer:

Skicka en kommentar