Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

onsdag 10 januari 2018

Januaribrev från fritidshemmet

Hej där hemma!
Efter ett härligt jullov är det dags att starta upp en ny termin på fritidshemmet. Vi avslutade lovet med att laga vår egen lunch på Muurikkan över öppen eld uppe vid Lugnet. Mycket spännande och gott!Vi tar upp arbetet med drama igen på onsdagar och vår målsättning är att alla barn som vill ska få möjlighet att delta under vårterminen.
Tisdagar kommer vara den dag då vi erbjuder andra aktiviteter av något slag.
På måndag den 15 januari har vi stort fritaråd för att få ta del av barnens tankar och önskemål om "sitt frita".
Måndagen den 22/1 skickar vi hem närvarolapp om sportlovet, dessa ska vara inne den 26/1!

Under höstterminen hade vi möjlighet att förstärka personalstyrkan på fritidshemmet men då vi inte idag har de ekonomiska förutsättningarna så är inte längre Ferial kvar hos oss men vårt mål är förstås, precis som tidigare, att erbjuda barnen en bra och stimulerande verksamhet. För kännedom så har Simon som varit tjänstledig under hösten sagt upp sin tjänst men den är redan tillsatt med Åsa.

Med vänliga hälsningar
Annelie, Gunilla, Johanna, Sara, Eva-Marie, Åsa och Tove

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar