Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

fredag 29 september 2017

Veckobrev v. 40. Åk 1.

Hej hem!


Vi har haft en jättebra vecka här i skolan tillsammans med er och med trevliga utvecklingssamtal. Tack för att alla kom! Eleverna har varit jätteduktiga och positiva på samtalen! Vi är både glada och stolta över era barn. I måndags hade vi visionsdag "Trygghet". Den var både rolig och givande. Vi hade massage, sång, samarbetsövningar och lite prat om vad trygghet är och vart man känner sig trygg. Idag kommer vi även att göra en "Trivselenkät" med barnen för att se lite hur var och en trivs och har det här på skolan. 

Nästa vecka är en kort vecka i skolan. Torsdag och fredag är studiedag från skolan men som tidigare nämnt är fritids öppet som vanligt. På tisdag går Igelkottarna till skogen på förmiddagen.

Fotografering porträtt onsdag 4/10 kl 10.00. 

Barnens ord:

Vi har haft matte och jobbat med addition och subtraktion. Vi har haft bildorientering på idrotten. Vi har jobbat med bokstaven Ll i svenskan. Vi har haft utvecklingssamtal. Vi har räknat upp till 10 på engelska. Vi har jobbat med En läsande klass. Vi har haft elevensval och då fick vi spela på Ipaden och Smart borden. Vi har jobbat med hösten och lövträd på No. Vi har kollat på Lässugen och Lilla aktuellt. 


V. 40

Sv: Boksatven Ee och  En läsande klass.
Ma: Talet 6 och spel.
No: Skogen och träd.
So: Demokrati i skolan. 
Bild: Höstträd.

Ingen Läsläxa v.40 eftersom det är kort vecka i skolan.

Trevlig helg!
Lina, Pernilla och Tove. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar