Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

fredag 22 september 2017

Veckobrev 39, klass 2

Hej alla föräldrar!

Tack, för ert engagemang och samarbete gällande utvecklingssamtalen, alltid kul att träffa Er alla!

Denna vecka har vi hunnit med matteforskningsuppgifter x 2 lektionspass, addition och subtraktion med tiotalsövergångar, läsläxan, börjat med läsförståelse - tolka texter, läsduschen, målat klart våra mandalas, simskola för månegruppen, olika rörelseaktiviteter på idrotten, klassråd, elevråd samt pratat om kroppens olika delar och skelett, eleverna döpte honom till "Benjamin".

I onsdags hade vi brandövning på skolan, alla kom ut snabbt och säkert, även de som hade möte, utvecklingssamtal. Vi diskuterade efteråt vad vi gjort bra och vad vi kunde göra bättre. Vi kom även överens om att efter vi övat i f-klass och 1:an är vi mer säkra på brandövningarna, precis som i olika ämnens kunskapsövningar.

På måndag nästa vecka är det visionsdag. Vi jobbar då med Trygghet i blandade grupper med hela skolan. Vi kommer även börja jobba med NTA lådan Jord 

lite info framåt, 4 oktober är det fotografering, enskilda foto. 5-6 oktober är det studiedag för skolan, frita är öppet som vanligt men meddela förändringar. Höstlov v.44 lämna in lappen till frita om du behöver omsorg, lappen skickas med hem idag!
Benjamin på besök

Måndag: Temadag Trygghet 
Tisdag: Läsläxa
Onsdag: NTA
Torsdag: Simskola för solgruppen
Fredag: Lilla aktuellt


Trevlig helg!
önskar
Lena, Ida och Annelie
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar