Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

fredag 15 september 2017

Veckobrev 38, klass 2

Hej hem!

Idag så har vi avslutat hälsoveckan med att hela skolan sprang Skoljoggen längst med Kärleksstigen. När vi kom tillbaka till skolan så fick barnen frukt och dricka. Det blev en fin avslutning på veckan som uppskattades av både barn och vuxna.

I svenska så fortsätter vi den fjärde veckan med läsdusch. I matematik fortsätter forskningen. I So så har vi fortsatt att förbereda eleverna inför sina utvecklingssamtal nästa vecka. Under nästa vecka kommer vi även ha klassråd och elevråd. No och Bild har vi kombinerat denna vecka med hälso-temat, vi har pratat och målat om vad vi behöver för att må bra. I engelska så har vi övat på olika fraser; good morning, good afternoon, good evening and good night.

Nu i helgen så är det Avlusningsdagar. Så för att minska spridningen av löss så uppmuntrar vi er föräldrar att titta och kamma igenom era barns hår.

Vi vill avsluta med att tacka för ett trevligt föräldramöte i onsdags. Vi ber igen om ursäkt för missen av oss gällande starttiden för mötet. 

Måndag: Musik
Tisdag: Idrott, Läsläxa
Onsdag: Bild, Engelska
Torsdag: Simskola för månegruppen
Fredag: Lilla aktuellt skola

Trevlig helg!

Lena, Ida och Annelie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar