Sandtorpsskolan ligger i övre Åby, cirka en mil norr om Norrköping, ett samhälle vid foten av den vackra Kolmårdsbranten. Vi har cirka 100 elever från förskoleklass till år 3. Till enheten hör även Åbymoskolan som är en F-6 skola. Vi har cirka 500 elever och 65 medarbetare tillsammans på enheten. Sandtorpsskolan ligger nära fina naturområden som vi utnyttjar i vår verksamhet.

tisdag 15 augusti 2017

Nya klass 3 - välkomna tillbaka!


Hej på er!

Nu är det snart dags för era barn att börja skolan igen. Vi hoppas att ni har haft ett härligt sommarlov och njutit av allt som sommaren har att erbjuda.  Höstterminen börjar på måndag den 21 augusti som vanligt kl 8:15 och avslutas 13:30. Det blir härligt att träffa alla fina elever igen! Vi som tar emot eleverna på måndag är lärarna Helena, Lisa och Sofia (som är ny klasslärare efter Lisa). Som tidigare nämnt så är det Helena och Sofia som har huvudansvaret för klassen i åk 3, då Lisa går på föräldraledighet i slutet av september.  Gunilla fortsätter som fritidspedagog i klassen, nytt för i år är att Åsa kommer gå ner och ta emot en förskoleklass detta år. Vi hälsar i stället varmt välkommen till Johnny Hederberg som ny resurs för klassen! Åsa kommer fortfarande träffa våra elever under eftermiddagarna på frita samt under raster.

Nu ser vi fram emot ett trevligt och lärorikt läsår tillsammans med er och era barn! Vi ses snart!
OBS! Vi vill påminna er om att avregistrera er på prenumeration av blogginlägg med etikett Klass 2. Lägg i stället till Klass 3 som är den nuvarande etiketten! Detta måste göras för att veckobreven ska fortsätta komma på mailen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar